mikrond@gmail.com +381-37-866-800 +381-63-233253

O nama

Firma "MIKRON" osnovana je 1983. godine, čiji je osnivač Radoslav Panić. Dugogodišnji rad i ogromno iskustvo pomoglo je vlasniku da uz pomoć svoje porodice i stručne radne snage podigne firmu na jedan nivo, koji može da odgovori svim zahtevima i standardima pa čak i zapadno evropskom tržištu.

Mi nismo ni najveći ni najjači, ali se trudimo da u našim uslovima koje posedujemo udovoljimo svim željama naših kupaca sa kvalitetom, brzinom i profesionalnošću koja se od nas traži. Osnovna delatnos naše firme je konstrukcija i izrada alata za brizganje plastičnih masa i proizvodnja delova od metala.

Za nas je podrška kupcu najvažniji aspekt. Kombinovanjem proizvoda i snagom stručnih ljudi u stanju smo da praktičnim rešenjima odgovorimo na sve zahteve kupaca.

Naš stručni tim sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti konstrukcije i izrade alata, je sposoban da na osnovu podataka dobijenih od kupaca za veoma kratko vreme realizuje kompleksne projekte individualnim rešenjima.

Za ovaj dugi niz godina nosili smo se sa raznim zahtevima naših kooperanata tako da smo našu alatnicu opremali i stalno usavršavali. Pored naših izrađenih alata zahtevalo se od nas da proizvedemo i gotove proizvode, tako da smo se usavršavali i u tom pravcu.

Oprema koju posedujemo daje nam visok kvalitet i tačnost proizvoda i omogućava nam da proširimo naše kapacitete. O kvalitetu naših proizvoda najviše govore hiljade zadovoljnih kupaca svih ovih godina, kao i saradnici koji su sa nama od samog osnivanja firme.

Naš tim